Тріска бука для копчення
Буковатріска - класика для м'яса і ковбас. Це прекрасне рішення для домашнього використання. Крім того, букова щепа у суміші з фруктовою користується популярністю у більшості м'ясокомбінатів.
Основні характеристики букової щепи
Бук є одним з найкращих серед всіх різновидів деревини для копчення. Бук дає копченостям приємний червоно-коричневий колір. Найбільше дана щепа підходить для копчення м'яса і ковбас.
Букова щепа має ряд особливостей:
-
Чудове димоутворення;
-
В димі не містяться смоли;
-
Надає продукції рівномірний та гарний червоно-коричневий відтінок;
-
Дозволяє збільшити термін зберігання копченостей.
Одним з головних параметрів щепи, який визначає її якість, є вологість. Наша щепа має вологість 8-12% - це дозволить спростити вимоги до її зберігання, а дим вийде більш густіший і буде рівномірно розподілятися по продукту.
Якщо хочете закоптити смачну, апетитну страву, яка зачаровує своїм ароматом і виділяється яскравим кольором, тоді вам потрібна щепа з бука.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.1 кг |
Упаковка | Поліетиленовий прозорий мішок |
- Ціна: 65 ₴