
Тирса вільхова фракції 6-12 мм
Стружка вільхи - чудовий варіант для копчення риби, курки, сиру. Вона надасть продукту золотаво-жовтогарячий колір, пряний аромат і трохи терпкості. Прекрасно поєднується із фруктовими породами.
Розмір трісок 6-12 мм. Вологість 8-12%.
Цікаві відомості про тирсу
Вільха - поширене в поясах з помірним кліматом дерево, росте в лісах та болотах. Широко використовується у будівництві, меблевій промисловості та медицині. Як тріска чи стружка для копчення, вільха використовується дуже давно, так би мовити, перевірена деревина. Коптять на ній практично всі.
Тріска з вільхи дуже легка і м'яка, гарного оранжевого кольору. Структура дерева рівномірна, що дозволяє їй при тлінні виробляти рівномірний густий дим. А це дуже важлива умова для якісного та смачного результату. Саме хороший дим і відсутність у тріску будь-яких домішок та кори дає Вам можливість ідеально закоптити продукт.
Тріскаю вільховою коптять на виробничих підприємствах у величезних професійних коптильнях та будинки – у найпримітивніших саморобних коптильнях. Також підходить для копчення у димогенераторах.
Запевняємо Вас, що працювати з вільховою стружкою дуже легко і приємно, а приготовлені на ній продукти виходять неймовірно смачними, ароматними та красивим золотим відтінком осені.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.1 кг |
Упаковка | Поліетиленовий прозорий мішок |
- Ціна: 65 ₴