Опис
Дріжджі Safale S-33 універсальні, застосовуються для приготування широкої гами елей: бельгійське пшеничне, Trappist, Triple, Bitter, Stout та ін Надають пиву нейтральний аромат і солодкий смак.
Зброджуюча здатність 68% (тобто ступінь переробки цукрів у спирт низька);
Середня осадження (тобто швидкість випадання дріжджів в осад середня);
Толерантність до алкоголю 9,5% (в?результаті бродіння вийде пиво міцністю до 9,5%);
Температура бродіння 12-25 ° C (в ідеалі 15-20 ° C);
У процесі бродіння переробляють не всі цукру. Об'єм цукрів, що залишилися після бродіння в суслі становить 12 г/л (виходить солодке пиво);
Щільність сусла після зброджування залишається високою.
Інструкція по застосуванню
Перед внесенням дріжджів у ферментер, їх можна регідрувати:
Розсипте дріжджі по поверхні кип'яченої води або сусла температурою 25-29°C. Об'єм рідини повинен перевищувати обсяг дріжджів у 10 разів.
Ретельно перемішайте і залиште на 30 хвилин.
Внесіть суспензію в ферментер.
Другий, альтернативний спосіб внесення дріжджів - безпосередньо в фермер. Температура сусла має бути в межах 23-27°C.
Всипайте дріжджі поступово, розсипаючи по поверхні сусла, щоб уникнути утворення грудочок.
Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте або внесіть додатковий обсяг сусла.
склад
Дріжджі, емульгатор Е491.
Умови зберігання
При кімнатній температурі дріжджі можуть перевозитися і зберігатися трохи більше 3-х місяців. Зберігання у прохолодному та сухому приміщенні при температурі до 10°C не більше 2 років. Після розтину пакет щільно закрити та зберігати при температурі до 4°С не більше 7 днів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Fermentis |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 10.5 г |
Склад | Дрожжи, эмульгатор Е491 |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
- Ціна: 249 ₴