Продавець Домашнє діло - товари для домашнього виноробства, самогоноваріння і пивоваріння розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
436 відгуків
promo_banner
+380 (99) 689-60-23
Домашнє діло - товари для домашнього виноробства, самогоноваріння і пивоваріння
Кошик
Новинка

Дріжджі Пивні SafAle W-34/70 (11,5 г), Fermentis

259 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0789
Дріжджі Пивні SafAle W-34/70 (11,5 г), Fermentis
Дріжджі Пивні SafAle W-34/70 (11,5 г), FermentisНемає в наявності
259 ₴
+380 (99) 689-60-23
+380 (99) 689-60-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Опис
Німецький штам дріжджів Saflager W-34/70
використовуються пивоварами всього світу для приготування таборів та піснерів. У процесі бродіння виходить збалансоване пиво, що легко п'ється, з фруктово-квітковим ароматом і тонким смаком.

Зброджуюча здатність 82% (тобто ступінь переробки цукрів успирт висока);
Швидка осадження (тобто швидкість випадання дріжджів в осад висока);
Толерантність до алкоголю 10,5% (в результаті бродіння вийде пиво міцністю до 10,5%);
Температура бродіння 9-22 ° C (в ідеалі 12-15 ° C);
Переробляють у ході бродіння майже всі, що знаходяться в суші цукру (виходить сухе пиво);
Щільність сусла після зброджування стає середньою.

Інструкція по застосуванню

Перед внесенням дріжджів у ферментер, їх можна регідрувати:

Розсипте дріжджі по поверхні кип'яченої води або сусла температурою 21-25°C. Об'єм рідини повинен перевищувати обсяг дріжджів у 10 разів.
Ретельно перемішайте і залиште на 30 хвилин.
Внесіть суспензію в ферментер.
Другий, альтернативний спосіб внесення дріжджів - безпосередньо в фермер. Температура сусла має бути в межах 20-25°C.

Всипайте дріжджі поступово, розсипаючи по поверхні сусла, щоб уникнути утворення грудочок.
Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте або внесіть додатковий обсяг сусла.

склад
Дріжджі, емульгатор Е491.

Умови зберігання
При кімнатній температурі дріжджі можуть перевозитися і зберігатися трохи більше 3-х місяців. Зберігання у прохолодному та сухому приміщенні при температурі до 10°C не більше 2 років. Після розтину пакет щільно закрити та зберігати при температурі до 4°С не більше 7 днів.

Характеристики
Основні
ВиробникFermentis
Країна виробникБельгія
Вага10.5 г
СкладДрожжи, эмульгатор Е491
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля напоїв
Інформація для замовлення
  • Ціна: 259 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner