Опис
Дріжджі Safale К-97 застосовуються для приготування елей з пишною пінною шапкою і низьким вмістом ефірів (ароматичних речовин). Відмінно підійдуть для бельгійських сортів пшеничного пива, наприклад у стилі Бланш. Також застосовні для приготування Тріпель (міцне бельгійське), для німецького Кельш, а також для Барлі Вайн (міцний англійський ель).
Зброджуюча здатність 84% (тобто ступінь переробки цукрів успирт висока);
Повільна осадження (тобто швидкість випадання дріжджів в осад низька);
Толерантність до алкоголю 10,5% (в результаті бродіння вийде пиво міцністю до 10,5%);
Температура бродіння 15-20 ° C;
Переробляють у ході бродіння майже всі, що знаходяться в суші цукру (виходить сухе пиво);Щільність сусла після зброджування стає низькою.
Інструкція по застосуванню
Перед внесенням дріжджів у ферментер, їх можна регідрувати:
Розсипте дріжджі по поверхні кип'яченої води або сусла температурою 25-29°C. Об'єм рідини повинен перевищувати обсяг дріжджів у 10 разів.
Ретельно перемішайте і залиште на 30 хвилин.
Внесіть суспензію в ферментер.
Другий, альтернативний спосіб внесення дріжджів - безпосередньо в фермер. Температура сусла має бути в межах 23-27°C.
Всипайте дріжджі поступово, розсипаючи по поверхні сусла, щоб уникнути утворення грудочок.
Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте або внесіть додатковий обсяг сусла.
склад
Дріжджі, емульгатор Е491.
Умови зберігання
Упаковка може перевозитися та зберігатися за кімнатної температури не більше 3-х місяців. Зберігання у прохолодному та сухому приміщенні при температурі до 10°C не більше 2 років. Після розтину пакет щільно закрити та зберігати при температурі до 4°С не більше 7 днів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Fermentis |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 10.5 г |
Склад | Дрожжи, эмульгатор Е491 |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
- Ціна: 159 ₴