Концентрат Квасного Сусла є на 100% натуральним продуктом.
У складі: борошно житнє обдирне, солод житній, солод ячмінний, вода.
Де використовується:
- Для всіх, хто зайнятий у хлібопекарному та кондитерському виробництві, не секрет, що для виготовлення житньо-пшеничних, житньових і дієтичних сортів хліба та хлібобулочних виробів використовується концентрат квасного сусла. Зокрема, у хлібопечі завдяки тому, що в складі квасного сусла містяться легкозасвоювані вуглеводи природного походження, квасне сусло надає продукту природну солодкість, натуральний смак, аромат і привабливий вигляд.
Концентрат квасного сусла використовують для надання насиченого кольору скоринки та м'якуша готового виробу, а також завдяки квасному сусулу зберігається свіжість випечених виробів досить тривалий час.
- Для виготовлення квасу.
Квас. Традиційний напій слов'янських народів, який вживали щодня через те, що він чудово втамував спрагу, додавав сил і до того ж до всього квас вважався цілющим напоєм і часто його давали в їжу важкобольним.
Зовнішній вигляд: в'язка, густа непрозора рідина без сторонніх домішок, властивих продукту
Колір: темно-коричневий
Вкус и аромат: кислувато-солодкий, хлібний із незначною вираженою гіркотою, аромат житнього хліба
Масова частка сухих речовин — 70 +/- 2,0
Продукт відповідає ГОСТ28538-90
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Об'єм | 1 л. |
- Ціна: 198 ₴