Сухі дріжджі Spirit Ferm French Cider
Якість вина великою мірою залежить від дріжджів, що виробляють бродіння.
Штам, відібраний у Франції, призначений для ферментації ароматичного сидру та ігристих вин. Спеціально підібрані дріжджі для зброджування яблучного соку і не лише.
Упаковка 8 г розрахована на 25 - 30 л сидру/вину.
Спосіб використання:
Перед додаванням дріжджі слід зволожити у теплій воді близько 30°C.
Після цього додати|добавляти| в сік.
Бажано додавати підживлення разом із дріжджами.
Допуск до 15%.
Оптимальна температура ферментації 18-25°C.
Дозування складає 2-3 грами на 10 літрів.
Низька піноутворення, низьке виробництво кислот, високе виробництво ароматів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Ferm |
Країна виробник | Швеція |
Вага | 8 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Інформація для замовлення
- Ціна: 65 ₴