Оболонка колагенова (безбарвна) 35мм, 15м
Колагенова (білкова) оболонка – одна з найкращих (в одному ряду з натуральною) для приготування ковбасних виробів.
Вони відмінно зарекомендували себе на ковбасних підприємствах та виробництві ковбаси в домашніх умовах.
Особливості колагенових оболонок на 35 мм
Призначення. Білкові оболонки діаметром 35 мм призначені для приготування сиров'ялених ковбас, копчених ковбас невеликого діаметру. Але використовувати їх можна під усі види домашньої ковбаси.
Підготовка. Перед набиванням необхідно замочити в соляному розчині (t 15-25 ° C) на 10-20 хвилин. Найкраще для замочування використовувати розчин кухонної солі концентрації 10-20%.
Замочування необхідне, щоб оболонка стала еластичною та м'якою.
Фаршоємність. на 1 м набивати 1,5-1,8 кг фаршу.
Термообробка. Готувати при температурі до 90 °С.
Зберігання. Зберігати в закритій герметично упаковці в затемненому місці при температурі 15-20 C°. Термін придатності – 18 місяців.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал | Колаген |
- Ціна: 175 ₴