Оболонка колагенова (безбарвна) 40мм, 15м
Колагенова (білкова) оболонка для ковбаси - єдина штучна оболонка, яку можна їсти. За властивостями вона максимально наближена до натуральної, але багато в чому набагато краща за неї. Це стосується бактеріальної чистоти, відсутності запаху, міцності. Крім цього вона має відмінну еластичність, газо-, паро- і димопроникність.
Особливості колагенової ковбасної оболонки
Призначення. Білкова оболонка діаметром 40 мм ідеально підходить для сиров'ялених та сирокопчених ковбас. Вона добре прилипає до фаршу, завдяки чому зменшується ймовірність відшаровування від ковбасного батона. Незважаючи на призначення для конкретної ковбаси, насправді в ній можна готувати будь-який вид ковбасних делікатесів
Підготовка. Перед використанням необхідно замочити в 10-20% соляному розчині кімнатної температури (15-25 ° C). Витримати у ньому 10-20 хвилин. Такі процедури зроблять еластичною оболонку.
Фаршоємність: 2 кг на 1 м.
Термообробка. Варіння, смаження, запікання допускається при температурі до 90 °C.
Зберігання. Зберігати при температурі 15-20 ° C і вологості повітря 65-75%. Тримати далеко від прямого сонячного попадання. Термін придатності – 18 місяців.
Колагенові оболонки для ковбас - це те, що шукають багато сучасних ковбасників - поєднання високої якості та доступної ціни. Купуйте та робіть найсмачніші м'ясні делікатеси у себе вдома.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал | Колаген |
- Ціна: 199 ₴