Продавець Домашнє діло - товари для домашнього виноробства, самогоноваріння і пивоваріння розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
541 відгук
promo_banner
+380 (99) 689-60-23
Домашнє діло - товари для домашнього виноробства, самогоноваріння і пивоваріння
Кошик

Набір спецій для джину у стилі Gordon's London Dry

222 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 1224
Набір спецій для джину у стилі Gordon's London Dry
Набір спецій для джину у стилі Gordon's London DryНемає в наявності
222 ₴
+380 (99) 689-60-23
+380 (99) 689-60-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Набір спецій для джину у стилі Gordon's London Dry

Опис:

Набір спецій для джину у стилі Gordon's London Dry. Набір вміщує отримання 12-15 л. джину методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (наполягання) залежно від бажаної інтенсивності ароматів.

Має яскраві аромати ягід ялівцю, коріандру і диких ягід. На смак дуже сухий, насичений та чистий. У смаку також відчуваються дикі ягоди, мигдаль, імбирні та лакричні тони.

Приготування джину методом наполягання (мацерації)

На все вам знадобиться:

  • 7-8 л спирту міцністю 45-50%
  • Набір спецій Hot Rod для Джина

Приготування:

Для початку готуємо настоянку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 л спирту міцністю 45-50% і наполягаємо близько 10 - 14 днів у темному теплому місці. Струшуємо щодня.

Після відстоювання рідина фільтрується та розводиться чистою холодною водою до 30-35 градусів.

Розведена настойка заливається в перегінний куб, нагрівальний пристрій виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розведений спирт або гарний самогон - достатньо відібрати перші 50 г голів.

Відбір «серця» закінчується на 45% у струмені. Тут важливо не пропустити момент – через хвості, навіть мінімальні, домашній джин каламутніє.

Вимірюємо міцність одержаного алкоголю, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, джин міцніший за горілку, розведення нижче, ніж до 42 градусів повністю знищить цитрусові нотки.

Готовий напій має відпочити тиждень.

Приготування джину методом парової інфузії за допомогою джин-кошика (Цей метод рекомендується Hot Rod Distiller)

На все вам знадобиться:

20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
Набір спецій Hot Rod для Джина
Джин-кошик Hot Rod
Приготування:

1.    Подрібнюємо спеції у ступці (або на блендері). Достатньо порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.

2.    Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-кошик.

3.    Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.

4.    Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово та рівномірно.

5.    У процесі перегонки слідкуйте за рівнем флегми в джин-кошику. Не допускайте переливу флегми назад у куб. Зливайте вміст джин-кошика в ємність для відходів, використовуючи дренажний кран внизу. Цю процедуру можна буде повторити кілька разів протягом всієї перегонки.

6.   Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найгірші ефірні олії ялівцю.

7.    Основна фракція відбирається доти, доки градус у струмені не знизиться до 50%.

8.    Надлишок хвостів призводитиме до помутніння джина при розведенні.

9.    Розважаємо наш джин до 42-45 градусів.

10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.

Склад: ялівець, коріандр, корінь дягиля, касія, лакриця, корінь імбиру, мускатний горіх.

Вага: 250 г.

Характеристики
Основні
ВиробникHot Rod Distiller International
Країна виробникУкраїна
Вага250 г
Складможжевельник, кориандр, корень дягиля, кассия, лакрица, корень имбиря, мускатный орех.
УпаковкаПакет з крафт-паперу
Інформація для замовлення
  • Ціна: 222 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner