Продавець Домашнє діло - товари для домашнього виноробства, самогоноваріння і пивоваріння розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
465 відгуків
promo_banner
+380 (99) 689-60-23
Домашнє діло - товари для домашнього виноробства, самогоноваріння і пивоваріння
Кошик

Набір спецій для джину Український (12л)

389 ₴

  • В наявності
  • Код: 1271
Набір спецій для джину Український (12л)
Набір спецій для джину Український (12л)В наявності
389 ₴
+380 (99) 689-60-23
+380 (99) 689-60-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набір спецій для джину Український (12л)

Опис:

Набір розрахований на отримання 12-15 л. джину методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (наполягання) залежно від бажаної інтенсивності ароматів.

Цей джин, виготовлений за класичною рецептурою з додаванням традиційних українських компонентів (квіти чорнобривців, квіти ромашки та гіркий червоний перець). Ця суміш має характерні нотки кольорів ромашки та чорнобривця. В ароматі вершково-апельсинові домінуючі нотки квітів чорнобривців. М'які цитрусові тони розкриваються на фоні ялівцю. Суміш закінчується стійкими квітковими відтінками та пряною гостротою перцю.

Приготування джину методом парової інфузії за допомогою джин-кошика

(Цей метод рекомендується Hot Rod Distiller)

На все вам знадобиться:

  • 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
  • набір спецій Hot Rod для Джина.
  • Джин-кошик Hot Rod

Приготування:

  1. Подрібнюємо спеції у ступці (або на блендері). Достатньо порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
  2. Засипаємо ретельно перемішані спеції у джин-кошик.
  3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
  4. Починаємо перегонку за невеликої температури, щоб наші спеції прогрівалися поступово та рівномірно.
  5. У процесі перегонки слідкуйте за рівнем флегми у джин-кошику. Не допускайте переливу флегми у куб. Зливайте вміст джин-кошика в ємність для відходів, використовуючи дренажний кран унизу. Цю процедуру може знадобитися повторити кілька разів протягом усієї перегонки.
  6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту слід зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні олії ялівцю.
  7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус у струмені не знизиться до 50%.
  8. Надлишок хвостів призводитиме до помутніння джина при розведенні.
  9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
  10. Готовий напій має відпочити тиждень.

Більш докладна інструкція з використання джин-кошика Hot Rod, доступна на додатковий запит.

Склад: Ялівець, Коріандр, Апельсина цедра, Вишня сушена, Дягіль корінь, Кориця, Лакриця, Чорнобривці, Іриса корінь, Лимона цедра, Перець гіркий стручковий, Мускатний горіх, Кардамон зелений, Гвоздика, Ромашка, Розмарин,

Вага: 250 г.

Характеристики
Основні
ВиробникHot Rod Distiller International
Країна виробникУкраїна
Вага250 г
СкладМожжевельник, Кориандр, Апельсина цедра, Вишня сушеная, Дягиль корень, Корица, Лакрица, Бархатцы, Ириса корень, Лимона цедра, Перец горький стручковый, Мускатный орех, Кардамон зеленый, Гвоздика, Ромашка, Розмарин, Лавровый лист
УпаковкаПакет з крафт-паперу
Інформація для замовлення
  • Ціна: 389 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner