Альфа-амілаза Hot Rod a-amylase (5г)
Опис:
Ми раді представити нашу грибкову альфа-амілазу у зручних пакетиках по 5 грамів (розрахована на 5 кг зерна), що дозволяє використовувати її у домашньому виробництві зернових дистилятів. Фермент діє на желатинізований крохмаль, розщеплюючи α-1,4-зв'язки та перетворюючи його на мальтодекстрини, олігосахариди та мальтозу. Однак, на відміну від бактеріальної альфа-амілази, наш фермент діє також на нативний крохмаль при низьких температурах, що робить його унікальним і ефективним для виробництва дистилятів.
Інструкція до застосування:
Нагрійте воду до 85–95 °C.
Додати|добавляти| подрібнене зерно в пропорції 1 кг на 3,5-4 л води.
Ретельно перемішайте.
Підтримуйте температуру суміші більше 95 °C протягом 1 години, постійно помішуючи.
Після закінчення часу дайте пробці охолонути до температури 55-60 °C, а потім додайте вміст пакетика з ферментом і знову ретельно перемішайте.
Після того, як температура пробки знизиться до 30 ° C, додайте пакетик із дріжджами.
Залишіть блукати протягом 2-7 днів відповідно до інструкцій на дріжджі.
Наша грибкова альфа-амілаза має термін придатності 1 год, вага 5 г, оптимальний діапазон рН від 5 до 6 та температурний діапазон активності від 30 до 65°С. Використовуйте її для отримання смачних та якісних зернових дистилятів зручним для вас способом!
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Вага | 5 г |
Користувацькі характеристики | |
Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 52 ₴