Димогенератор
Опис:
Дане пристрій, призначений для створення холодного диму, необхідного для копчення продуктів. На відміну від гарячого копчення, при якому продукти піддаються впливу високої температури та диму, при холодному копченні продукти коптяться при низькій температурі (зазвичай не вище 30°C), завдяки чому вони набувають неповторного аромату та тривалого терміну зберігання.
Переваги холодного копчення
- Тривалий термін зберігання: Продукти, копчені холодним димом, зберігають свої корисні властивості і можуть зберігатися значно довше.
- Неповторний смак та аромат: Холодне копчення надає продуктам особливий смак та аромат, який цінується гурманами.
- Збереження соковитості: М'ясо, риба та інші продукти, копчені холодним димом, залишаються соковитими та ніжними.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Китай |
Джерело диму | Тріска |
Джерело тепла | Електромережа |
Конструкція | Збірно-розбірна |
Матеріал | Сталь |
Разове завантаження коптильні | До 5 (кг) |
Стан | Новий |
Тип коптильні | Електрична |
Тип копчення | Холодне |
Форма | Циліндрична |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Побутовий |
Кількість предметів у наборі | 1 |
Наявність індикатора | Немає |
Живлення | Мережа 220 В |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 139 ₴