Дріжджі COOBRA Винні PORTERO 10 г
Опис:
Винні дріжджі Coobra Portero – використовують у виноробній галузі. Це якісні селекційні дріжджі, виведені та вдосконалені в лабораторії.
Активні дріжджі PORTERO, рекомендовані для бродіння важких та міцних солодких та напівсолодких вин, на 25 – 30 літрів вина. Використовують ці дріжджі для портвейну - кріпленого червоного вина.
Склад: Дріжджі, поживні речовини, вітаміни, пектоензими.
Застосування
Дріжджі слід змішати в невеликій кількості теплої води 22-25 °C і залишити на 30 хвилин. Після того, як дріжджі почнуть діяти, потрібно внести їх у сусло. Дріжджі повинні почати тинятися «помітно» протягом 10 годин.
Характеристики:
- оптимальна температура бродіння – 20-28 °C;
- ідеальна температура бродіння – 25 °C;
- фортеця – до 18 %;
- вага – 10 грам;
- тривалість процесу бродіння – 4-6 днів;
- форма – сухі.
Основні | |
---|---|
Виробник | CBF Drinkit |
Країна виробник | Швеція |
Склад | Дрожжи, питательные вещества, витамины, пектоэнзимы. |
Користувацькі характеристики | |
Кількість у наборі | 1 шт |
- Ціна: 93 ₴