Продавець Домашнє діло - товари для домашнього виноробства, самогоноваріння і пивоваріння розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
549 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (99) 689-60-23
Домашнє діло - товари для домашнього виноробства, самогоноваріння і пивоваріння
Кошик

Фермент сичужний (Ренін) 100 мл

293 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 1651
Фермент сичужний (Ренін) 100 мл
Фермент сичужний (Ренін) 100 млНемає в наявності
293 ₴
+380 (99) 689-60-23
+380 (99) 689-60-23
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Фермент сичужний (Ренін) 100 мл

Опис:

Сичужний фермент (реннін) – це ключовий інгредієнт у процесі домашнього сироваріння. Він відповідає за згортання молока, перетворюючи його на сирний потік, з якого згодом формується сир.
Що таке ренін?
Реннін – це природний фермент, зазвичай одержуваний із шлунків молочних телят. Він має унікальну здатність розщеплювати білки молока, викликаючи його згортання. Сучасна харчова промисловість пропонує різні види ренніну, як тваринного, так і рослинного чи мікробіального походження.
Навіщо потрібен ренін у сироваренні?

  • Згортання молока: Реннін запускає процес коагуляції молока, перетворюючи його на щільний потік.
  • Формування сиру: Саме з цього згустку формується сирна маса, яка потім пресується, дозріває та набуває свого унікального смаку та текстури.

Як використовувати ренін?

  • Підготовка молока: Молоко має бути свіжим та пастеризованим. Його необхідно нагріти до певної температури, вказаної у рецепті сиру.
  • Додавання ренніну: Невелика кількість ренніну розлучається в холодній воді і додається до теплого молока.
  • Згортання: Молоко починає згортатися через деякий час. Ступінь згортання залежить від кількості доданого ренніну та температури молока.
  • Подальша обробка: Після утворення згустку його розрізають, нагрівають, пресують та солять залежно від рецепту.
Характеристики
Основні
ВиробникБез бренда
Країна виробникІталія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 293 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner