Дріжджі пивні Fermentis WB-06 (11,5г)
Опис:
Спеціалізовані дріжджі, відібрані для бродіння пшеничного пива. Утворюють особливі ефірні та фенольні ноти, що характеризують пшеничний сорт пива. Дозволяють зварити пиво з гарною питкістю або легкістю споживання, а також мають чудову здатність залишатися у зваженому стані у процесі бродіння.
Інгредієнти: Дріжджі (Saccharomyces cerevisiae), емульгатор E491.
Температура бродіння: 12-25°C, ідеально при 18-24°C.
- Для отримання аромату конюшини: нижче 22°C
- Для отримання аромату банана: вище 23°C Дозування: 50-80 гр/гл
Інструкція по застосуванню:
- Розсипте дріжджі поверхнею стерильної води або сусла. Об'єм рідини повинен перевищувати в 10 разів об'єм дріжджів при температурі 27 ± 3°C.
- Залишіть на 15-30 хвилин.
- Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть суспенцзію, що вийшла, в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - це внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка повинна бути вищою за 20°C. Поступово всипайте дріжджі таким чином, щоб вся поверхня сусла була ними покрита, щоб уникнути утворення грудочок. Залишіть на 30 хвилин, а потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового об'єму сусла.
Характеристики:
- загальний вміст ефірів: 78 ppm при 18°P та 20°C на EBC
- загальний вміст вищих спиртів: 404 ppm при 18°P та 20°C на EBC
- загальний вміст залишкових цукрів: 0 г/гл (відповідає 86% видимої здатності, що зброджує)
- здатність до пластівництва: низька
- % сухих дріжджів: 94,0 – 96,5
- Кількість живих клітин при упаковці: > 6 x 109 /г
- Загальний вміст бактерій*: < 5 / мл
- Оцтові бактерії*: < 1 / мл
- Молочнокислі бактерії*: < 1 / мл
- Педіококи*: < 1 / мл
- Дикі дріжджі не Saccharomyces*: < 1 / мл
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Fermentis |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 11.5 г |
Склад | Дрожжи, эмульгатор Е491 |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
Інформація для замовлення
- Ціна: 205 ₴